T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BİNGÖL / KARLIOVA - Karlıova Anadolu Lisesi

Karlıova Anadolu Lisesi

Telefon
04265112011
Belgegeçer
04265112305
WEB
https://karliovaanadolulisesi.meb.k12.tr
Adres
Turgut Özal Mahallesi 12900 Karlıova/BİNGÖL
Vizyon
Kendisi ve çevresiyle barışık,dilini güzel konuşup yazan,barıştan yana,ilerici,çağdaş,üretken,araştırmacı,eleştirel bakış açısına sahip,geleceğe güvenle bakan,sorumluluk gerektiğinde risk alabilen,bireysel karar verme yeteneğine sahip,vicdani ve toplumsal değerlere saygılı,ülke çıkarlarını bireysel çıkarların üstünde tutan,ülkenin ihtiyaç duyduğu bireyler yetiştirmektir.´GELECEĞİ BİZİMLE YAKALAYIN´
Misyon
Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.
Başarılar
Öğretmen :33
Öğrenci :553
Derslik :19
Konferans Salonu :1
Çok Amaçlı Salon :1
Mesleki Uygulama Labaratuvarı :3
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2053
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :NORMAL
Saatler
08.10-15.40
Isınma
KALORİFERLİ
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
İNGİLİZCE
Ulaşım
Ulaşım konusunda sıkıntı olmamakla birlikte Bingöl´den saat başı özel dolmuş vardır. İlçemiz Bingöl-Erzurum yolu üzerinde bulunduğundan Erzurum otobüsleri ile de ulaşım rahatlıkla sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Turgut Özal Mah.Cumhuriyet Cad. KARLIOVA-BİNGÖL
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDE YER ALMAKTA OLUP BİNGÖL İL MERKEZİNE YAKLAŞIK 70 KM,ERZURUM İL MERKEZİNE YAKLAŞIK 130 KM UZAKLIKTADIR.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır